Arta fericirii

Arta feminina este intotdeauna imbratisata de arta fericirii. Sau daca nu este, atunci asa ar trebui sa fie. Pentru a-ti celebra viata la potentialul divin ce il ai inauntrul tau, este necesar sa te deschizi catre armonie, iubire si fericire in viata ta.

Sa te redescoperi si sa cinstesti paharul iubirii si al gratiei in fiecare zi in cinstea ta. Sa-ti sarbatoresti fiinta interioara, sa te reapropii de tine, sa te iubesti si sa iti construiesti o viata menita sa-ti bucure inima si sa-ti inalte sufletul.

Cred mult in potentialul uniunii divine dintre femeile ce si-au redescoperit frumusetea inimii lor si se reunesc pentru a da mai departe impreuna aceasta traire minunata, aceasta intelepciune magica ce ne bucura pe noi in fiecare clipa.

Noi, femeile, suntem acele zane bune si dornice de frumos, suntem cele care imbalsamam sufletele barbatilor si copiilor nostri cu tot ce avem noi mai inimos si mai plin de iubire. Suntem cele care de multe ori facem compromisuri pentru ca altora sa le fie bine. Suntem cele care ne luam responsabilitatea ca lucrurile sa iasa bine. Suntem acelea care ne punem sufletul pe tava si suntem ok cu asta. Suntem acelea care…si lista ar putea continua la nesfarsit.

Si eu sunt femeie si am invatat sa ma bucur din plin de asta, dar totodata am invatat sa fiu sincera cu sufletul meu si cu ceea ce simt. Am invatat sa fiu sincera cu cei din jurul meu si sa spun tot timpul adevarul. Am invatat sa ma iubesc, pentru ca am descoperit ca acesta este secretul care imi va revendica viata la cel mai inalt nivel. Am invatat sa chem intotdeauna catre mine Ghidarea Divina si sa am incredere ca viata ma va sustine in orice ipostaza. Am invatat sa cred, sa ma cunosc si sa ma bucur in fiecare zi de mine, fara insa a mai face niciun compromis. Pentru ca, am invatat de asemenea ca, cu cat faci mai multe compromisuri, cu atat ii oferi vietii oportunitatea de a te pune in situatiile de a te mai compromite iar si iar.

Viata pentru mine este un dar. Un dar plin de magie de care ma bucur in fiecare zi. Si ma reinnoiesc in fiecare clipa. Si ma reinventez. Si sunt recunoscatoare. Si lucrez tot timpul pentru pasiunea mea, cu harnicie, daruire si multa iubire. Si-am invatat sa ma bucur de lucrurile simple. Si pentru ca mi-era dor de lucrurile simple, facute cu dragoste, imi deschid in fiecare zi inima catre a-mi oferi noi si noi solutii prin care eu sa ma inalt, sa creez si sa ma sarbatoresc.

Asadar draga mea femeie, invita astazi iubirea in viata ta si revendica-ti arta fericirii. Ti-am pregatit cateva cuvinte despre lucruri care pe mine ma inspira neincetat sa zambesc si sa fiu fericita:

  1. Repeta-ti in fiecare zi: Cred ca dragostea incepe cu Mine! Sunt frumoasa si atragatoare! Sunt o femeie completa, ce are o multime de binecuvantari de oferit lumii! Daaaa…dragostea incepe cu mine! Cu cat am mai multa, cu atat pot oferi mai multa!
  2. Imbunatateste in fiecare zi povestea pe care o spui despre viata ta, iar viata ta va deveni chiar acea poveste pe care o tot repeti si o imbunatatesti zilnic despre tine!
  3. Canta! Danseaza! Zambeste mult si des! – chiar si atunci cand consideri ca n-ai niciun motiv sa faci asta!
  4. Imbratiseaza-ti Sinele Tau Autentic prin recunostinta, iubire si daruire fata de viata! Fii recunoscatoare pentru tot ce traiesti si multumeste-i vietii pentru fericirea si armonia din viata ta! Cu cat multumesti mai mult, cu atat mai multe lucruri minunate vei atrage in fiecare zi!
  5. Fii intotdeauna sincera cu tine si cu dorintele autentice ale sufletului tau!
  6. Crede in miracole si deschide-ti inima catre maretie! Nu stii cum sa faci acest lucru? Coboara-ti ochii mintii in ochii sufletului si simte prezenta divina din interiorul tau! Multumeste-i pentru binecuvantarile din fiecare zi!
  7. Viseaza, pentru ca numai cei care viseaza isi pot realiza propriile visuri!
  8. Fii constienta in fiecare zi de frumusetea ta, atat interioara, cat si exterioara! Iubeste-te in fiecare clipa! Spune lucruri frumoase despre tine!
  9. Fii fericita! Neale Donald Walsch spunea asa: “Vrei sa fii fericit? Pur si simplu FI!” Asadar, calea spre fericire este fericirea insasi!

Eu te iubesc si te apreciez si vreau sa stii ca simt atunci cand tie ti-e bine sau ti-e greu. Simt asta pentru ca am putut privi adanc in Sufletul Meu si l-am redescoperit pe al tau! Te binecuvantez in fiecare clipa si iti doresc tot binele din lume, oricine ai fi tu! Aminteste-ti intotdeauna ca lumea este mai frumoasa datorita prezentei tale in ea!

Deschide-ti profund inima si bucura-te de fericirea necontenita ce salasluieste in tine. Numele tau, femeie, ar trebui sa fie Iubire sau Fericire sau Puritate. Pentru ca pentru asta ai venit tu aici.  Sa iubesti. Sa fi fericita si sa trimiti puritatea ta peste tot in aceasta lume! Sa tii minte asta!

Aminteste-ti sa sarbatoresti arta fericirii oriunde te duci si orice ai face! O poti accesa intotdeauna, acolo, in profunzimea inimii tale!

Te imbratisez, iar sufletul meu e bucuros ca existi!

Cu drag,

Tania Tita!

http://ghidultuturorfemeilor.ro/

 

 

Poti comanda produsele Arta Feminina Indragosteste-te de tine si Puterea creatoare a afirmatiilor cu un click pe linkul de mai jos:

CLICK AICI

NU uita, cea mai importanta relatie din aceasta viata, este relatia pe care o ai cu tine insati.