Concurs ” Cine sunt eu cu adevarat?”

Va invit la introspectie!

Dragele mele , m-am gandit sa lansez un nou concurs.  Voi acorda 3 premii. Locul 1: un loc la tabara de dezvoltare personala de la Arieseni 23-26 februarie in valoare de 750 lei, Locul 2 :O carte  de-a mea ”Indragosteste-te de tine” semnata iar locul 3: 2 bilete la film in orasul tau. Pentru a intra in concurs ai de parcurs 3 pasi:

Pasul numarul 1.  Mergi pe pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/artafeminina si la postarea despre concurs  raspunde cat mai sincer si profund la intrebarea: Cine sunt eu cu adevarat?

Pasul numarul 2. Obtine cele mai multe like-uri la raspunsul tau si poti fi una dintre castigatoare. Numarul minim de like-uri pentru a intra in competitie  este 20.

Pasul numarul 3. Distribuie pe peretele tau urmatorul link http://www.selfdiscovery.ro/constiinta-si-iubirea-de-sine-piatra-de-temelie-pentru-evolutie/

 

Cel mai mare numar de like-uri , obtine locul la tabara noastra de la Arieseni de 3 zile despre care poti vedea mai multe detalii aici:

Munte si autocunoastere la Arieseni

Al doilea numar de like-uri in in ordine descrescatoare primeste  cartea” Indragosteste-te de tine ”  cu semnatura, livrata la domiciu

Mai multe detalii despre carte poti vedea aici:

Indragosteste-te de tine
Al treilea numar de likeuri, primeste din partea noastra 2 bilete la film, teatru sau opera in functie de preferinta, in orasul de resedinta. Vom stabili impreuna data  cand doreste sa mearga si unde, si costul biletelor va fi acoperit de noi.

Data desfasurarii: 30 ianuarie- 15 februarie 2012

Succes!

 

P. S Cei care nu indeplinesc toate conditiile nu se califica in concurs. Comentariile   de pe peretele Facebook Arta feminina, care nu sunt postate la anuntul concursului, nu vor fi validate.