Concurs: Te premiez pentru ca nu ai uitat sa visezi

Dragele mele,  in urma cu 10 zile am lansat un concurs pe Facebook, insa nu s-au inteles foarte bine conditiile, asadar ma vad nevoita sa-l relansez.

M-am gandit sa iti reamintesc ca e important sa visezi, si de aceea te provoc sa imi spui care este cel mai maret vis al tau .Pentru asta  sunt gata sa-ti ofer cadou o carte ”Indragosteste-te de tine” si o revista ”Lady Personality”.  Voi oferi 3 astfel de premii .

Ce ai de facut?

Pasul 1. Intra in contul tau de facebook, du-te pe pagina noastra: http://www.facebook.com/artafeminina si da LIKE la pagina. Daca esti deja fan pagina noastra, poti sari peste acest pas.

Pasul 2. Posteaza pe peretele tau urmatorul link: http://artafeminina.ro/indragosteste-te-de-tine/

 

Pasul 3. Intoarce-te pe pagina  de facebook Arta Feminina si posteaza un comentariu cu raspunsul la intrebarea: Care este cel mai mare vis al tau?, imediat sub postul care anunta concursul. Atentie! Nu pe peretele tau, ne dai raspunsul la intrebare ci pe peretele Arta Feminina la postarea cu concursul.  La fel, nu oriunde pe perete ci la postarea care anunta concursul.

Pasul 4. Aduna cele mai multe like-uri la comentariul tau  pana in 15 octombrie si esti una din catigatoare. Minimul de like-uri care te califica in concurs este 30 , maximul este infinit:) Asadar cheama-ti prietenele sa te voteze!

Voi selecta 3 castigatoare in ordinea numarului de like-uri primite la comentariul despre vis pe 15 octombrie!

Va doresc mult succes!

Va rog sa respectati toti pasii!

Va imbratisez cu drag

Cristina