Uneori, e important sa acceptam ca avem nevoie de ajutor, ca avem nevoie de un ghid sa ne fie alaturi pentru a gasi raspunsurile pe care le cautam.

Cand faci apel la consiliere filozofica?

Atunci cand ceva te frămanta si ai o intrebare la care ti-ai dori sa gasesti raspunsul. Aceasta metoda de dialog intre consilierul filozofic, in acest caz, Cristina Miculete si tine, este o cale prin care putem descoperi impreuna ce ai de facut sa solutionezi situatia in care te gasesti.

Faci apel la consilierea filozofica atunci cand esti pregatit/a sa analizezi in mod rational situatia in care te afli si esti gata sa vezi alta perspectiva , care iti provoaca mai putina suferinta in viata ta.

Uneori intrebarea initiala in discutia noastra se pierde, descoperind ca in spatele ei, sunt lucruri mult mai importante pentru noi, pe care nu le-am realizat pana atunci.

Metoda de consiliere pe care o practic in acest moment are ca scop obiectivitatea si este construita pe modelul socratic si pe arta de a ne pune intrebarile potrivite.

Am studiat aceasta metoda la Institutul de Practici Filozofice din Paris si in prezent sunt in cadrul unui program de continua formare in consiliere si consultanta filozofica.

Avertisment: Metoda se axeaza pe a raspunde la intrebari si a gandi critic( constructiv)  situatia in care ne aflam, iar uneori capacitatea de acceptare a ceea ce descoperim este foarte importanta. Consilierul filozofic, are ca si rol sa te mentina in discutie strict pe a raspunde la intrebarile adresate, fara a incerca sa intram in povesti.

Consilierea filozofica nu este psihoterapie/psihanaliza deci nu dureaza zeci de ani. Scopul este ca in cat mai putin timp sa gasim solutiile si problema sa se dizolve.

Descoperirile si castigul acestei metode este fantastic , daca iti dai voie sa explorezi si sa joci jocul pana la capat. Te invit sa ai curajul sa testezi aceasta metoda foarte eficienta si rapida.

De ce online

  • Nu ne putem intilni fizic, din motive ce ţin de distanţele geografice dintre noi
  • Simţi că ţi-ar plăcea să vorbesti cu cineva dar în conditii de anonimat
  • Incă nu te simţi pregatita să intri intr-un cabinet de consiliere si sa stai fata in fata cu acest consilier
  • Crezi ca ai putea sa te simţi incomod la ideea de a te simţi privit/a atunci când vorbesti despre tine,despre ceea ce te supara, despre faptul că treci printr-o perioadă dificila a vieţii tale.

Este aceasta cale eficienta?

Fiecare om e unic si are propria cale de gasi linistea interioara de care are nevoie. Schimbarea apare atunci cand aloci energie, vointa si timp acestui proces.

Cel care s-a angajat sa fie alaturi de tine pe acest drum, este doar un ghid care iti ofera repere pe harta ta proprie.

O data cu implicarea si deschiderea ta, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Cum are loc intalnirea virtuala?

Sunt 2 pasi necesari pentru ca intalnirea sa aiba loc.

  • Mai intai imi scrii un email cu o intrebare care te framanta in acest moment pe adresa cristina@artafeminina.ro sau mergi pe butonul de inregistrare sesiune live din sectiunea: Life Coaching Online de pe site in mod direct si imi scrii intrebarea acolo. Nu am nevoie de intreaga poveste ci doar intrebarea pe care o ai legata de aceasta poveste. Ce anume vrei sa stii legat de aceasta poveste.
  • Apoi iti voi raspunde si vom stabili o intalnire pe Skype unde vom putea avea o sesiune de 90-120 minute pe baza acestei intrebari.

Investitia ta:

Pentru o sesiune de consiliere filozofica de 90-120 minute investitia ta este 60 lei.

Prima sesiune: Gratuit.

 

Plata se va face in contul RO05RZBR0000060012383226 pe numele Cristina Miculete PFA. cu 24 ore inaintea datei la care va avea loc sesiunea

 

Decizia iti apartine!

Cat dai tu pe tine atat vor da si ceilalti!

Te invit in realitatea virtuala şi te asigur că voi fi prezenta pentru a veni in intâmpinarea ta, a dorintelor şi nevoilor tale, in condiţii de anonimat si de confidenţialitate absoluta,pentru a ne implica împreuna intr-un proces prin care poţi găsi soluţii noi la problemele tale.