Copila cu prea multe masti

Eu sunt Adriana, copila timidă  cu mască de femeie puternică la 21 de ani… mereu plângând pe furiș și jucând un teatru ieftin cu persoanele de lângă mine. Mă pierd deseori printre măști… neștiind cine sunt într-adevăr… sunt oare mamă? Tată? Soră? Consilier? Sau poate ca nu sunt decât  acea persoana grăsuță de care toți râdeau cândva,  femeia complexată de fizicul ei, copila abuzată în copilărie… sau mai bine  spus sunt persoana care se consideră o ființă mult prea inferioară să reușeasă tot ceea ce-și propune.

Mi-e teamă să arăt tuturor cine sunt intr-adevăr pentru că nici eu nu știu exact ce se ascunde sub maștile pe care le-am purtat de când mă știu. Mereu încerc să ma descopar, să-mi vindec rănile rămase încă deschise, dar să nu arăt prea mult in exterior. Asta pentru că am îndepărtat multe persoane de lângă mine în trecut povestindu-le regretele, traumele mele…

Mă judec aspru, neacceptând mici erori și mă pedepsesc cu ofense care mă descurajează în orice lucru pe care il întreprind nu pot accepta faptul că nu pot fi perfectă și imperfecțiunea mea e perfectă.

Plec urechile la comentariile celorlați și ajung din nou prin a da in mine cu ofense pentru că nu sunt la nivelul așteptărilor lor.

Nu sunt acceptată de multe persoane cu care intru in contact si nu-mi dau seama daca eu sunt cea respinsă sau una din măștile pe care le afișez .

Mă văd mult prea diferit de maniera în care sunt percepută de ceilalți și nu-mi dau seama exact unde gresesc de ce ma pierd printre atâtea roluri și personaje?

Vreau doar să devin o persoană autentică fără măști fardate excesiv… dar cum?

Adriana Imbrea

Iti mai recomand:

Elibereaza-te de masca pe care o porti

Mi-e frica…

Cum iti influenteaza teama viata


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bistimis/public_html/artafeminina.ro/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273