Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Descopera-ti maestrul interior: Predeal, iunie 2016

2 iunie 2016 @ 4:00 pm - 5 iunie 2016 @ 2:00 pm

ron885

 

Dincolo de cuvinte, dincolo de înţelegerea mentală a cine suntem cu adevărat, există încă în noi lucruri îngropate care ne împiedică să curgem armonios în viaţă, în iubire, siguranţă, prosperitate, şi siguranţă, conform dreptului nostru divin.

 

Mergem de-a lungul vieţii noastre şi pentru că începem să ne definim pe baza ansamblului de informaţii pe care le primim, de când ne naştem, şi astfel în interiorul nostru se formează diviziuni interioare şi răni care de fapt se formează datorită lipsei informaţiei, conştientei  si acceptatii a ceea ce suntem, a ceea ce sunt ceilalţi şi a scopului spiritual al fiecărei experienţe de viaţă. Toate acestea ne împiedică să mergem mai departe către expansiune.  Nu degeaba de mii de ani, indemnurile inteleptilor ne-au spus: Cunoaste-te pe tine insuti.

 

De foarte multe ori ne întrebam, ce ne ţine pe loc? De ce nu putem să trăim armonios, având iubirea pe care ne-o dorim în viaţă, având pacea de care sufletul nostru are nevoie, scăldându-ne în prosperitatea pe care universul o pune la dispoziţie? Şi chiar dacă găsim răspunsuri mentale, ele nu sunt explorate sufficient pentru a ne aduce în acest câmp al fiinţei noastre complete. Avem nevoie de simţire, avem nevoie de cunoaşterea directă a ceea ce suntem cu adevărat şi de eliberarea de tot ceea ce ne acoperă adevărata fiinţă asa cum avem nevoie de un mod de gandire corecta. Avem nevoie să vedem în interiorul nostru si sa exploram  toate acele lucruri despre care poate că am citit, sau am aflat pe parcursul vieţii noastre. Aceste credinte pe care le purtam uneori , au fost adoptate de inconstientul nostru si nu ne mai sunt de folos, insa pentru ca nu le acordam atentie, continua sa functioneze in sistemul nostru, fara sa realizam. Ele ruleaza in fundal si pentru ca nu suntem constienti de ele continua sa ne controleze actiunile fara sa stim.

 

Suntem mai mult decât un corp şi o minte, şi poate deja ai ajuns la această concluzie la nivel mental, însă cu siguranţă că acum este momentul să şi simţi ce înseamnă acest lucru.

În lumină, în prezenţa tot ceea ce este îngropat în interiorul nostru are şansa să vină la suprafaţă şi să se dizolve o dată pentru totdeauna, permiţând fluxului energiei noastre vitale să curgă liber din nou. Curgerea energiei noastre vitale liberă în interior determina curgerea cu uşurinţă prin viaţă, având tot ceea ce avem nevoie.

Tot ceea ce există în lume e doar energie. E clar atunci că lipsa a ceva în viaţa noastră, reprezintă de fapt o pierdere de energie, sau ceva opreşte fluxul energiei vitale să curgă liber în interior.

Totul porneşte din interior. Nu e vorba de circumstanţe, nu e vorba de ceilalţi, nu e vorba de situaţia economică, ci tot ceea ce ai nevoie este să dai la o parte tot ceea ce blochează aceasta curgere naturală a fiinţei tale.

 

Înţelegerea şi experimentarea acestor lucruri mi-au transformat viaţa în mod radical.

Şi tu poţi avea acces la iubirea şi magia vieţii. Şi tu poţi elibera iubirea împlinitoare şi înălţătoare pe care ai căutat-o ani de zile în viaţa ta. Şi tu poţi elibera prosperitatea, bucuria, pacea, siguranţă, o dată cu reconectarea cu ceea ce eşti cu adevărat, o dată cu reconectarea la spaţiul fiinţei tale, din care energia curge cu uşurinţă. Si tu poti ajunge la echilibru, aducand impreuna planul mental cu cel fizic si spiritual intr-o aliniere perfecta.

Din acest motiv s-a născut acest workshop.

Am studiat şi am experimentat în viaţa mea, toate aceste lucruri şi pot să îţi spun că e minunat. Pot să îţi spun că întreaga mea viaţa s-a transformat prin prezenta, prin aducerea la lumina a tot ceea ce era îngropat în interiorul meu, şi îmi acoperea adevărata fiinţă, prin eliberarea acelor lucruri care împiedicau curgerea naturală a energiei mele vitale, şi încă se transformă. Pot sa iti spun ca intreaga mea viata s-a transformat cand am inteles ca devenind constienta de modul in care mintea si-a format automatismele, pot sa ma eliberez de sclavie.

 

Acest workshop este un pic altfel, şi de aceea te rog ca dincolo de cuvinte, sau pe măsură ce citeşti acest mesaj să îţi păstrezi o parte din atenţie spre interior, să simţi trăirea de dincolo de cuvinte.

Nu îţi cer să mă crezi sau să iei  doar o decizie mentală de a te alătura acestui grup, ci vreau să priveşti în interiorul tău şi să vezi dacă inima îţi spune să ni te alături.

Acest mesaj nu vine de la mine pentru tine, ci vine de la tine pentru tine, prin mine.

Poate că multe dintre aceste lucruri încă nu capăta sens în mintea ta, poate ţi se pare un mesaj pe care mintea nu îl poate înţelege, şi tocmai de aceea te invit să parcurgi această prezentare cu inima. Dincolo de cuvinte, de gândire, întotdeauna putem simţi o îndemnare a sufletului către locul în care ‘’trebuie’’ să fim la un moment dat.

 

Ascult-o pentru că viaţa curge fără oprire. Curgi cu ea, în direcţia în care eşti purtat/a pentru că astfel întotdeauna vei merge spre expansiune şi expansiunea înseamnă iubire, înseamnă pace, înseamnă siguranţă. Doar mergi, doar păşeşte fără să te întrebi, oare ar trebui să fac asta? Sufletul nu se întreabă niciodată pentru că el ştie, că fiecare experienţă înseamnă expansiune.  Sufletul nu cunoaste teama. Doar mintea se opreşte din când în când cu teamă, pentru că ea crede că poate împiedica lucrurile să se întâmple. Devine clar atunci că în oprire, nu poate exista expansiune decât stagnare. Mergi cu sufletul, oriunde mergi pentru a elibera adevăratul potenţial al fiinţei tale, şi o dată cu ea, adevărata magie a vieţii pe care meriţi să o trăieşti.

 

Cui se adresează acest workshop?

 

Acest workshop se adresează tuturor celor care simt nu pot să ajungă la bucuria, iubirea, prosperitatea pe care o doresc în viaţa lor. Ceea va spunem noi este că puteţi însă nu aţi căutat în locul potrivit până acum. E clar că făcând acelaşi lucru nu puteţi obţine decât acelaşi rezultat. Daţi-vă voie să vă abandonaţi într-o nouă experienţă, pentru experienţele noi înseamnă expansiune.

Acest workshop se adresează celor care simt în interiorul lor, o chemare sau o îndemnare a sufletului de a veni, dincolo de orice cuvinte.

Acest workshop se adresează celor care îşi doresc să readucă în viaţa lor bucuria zilnică, iubirea, prosperitatea, pacea şi siguranţă interioară care să nu se mai schimbe în funcţie de valurile vieţii.

Acest workshop se adreseaza acelor cautatori ai echilibrului, care poate au obosit sa mai caute.

Prin sesiunile de yoga , meditaţiile si semniariile pe care le vom face veţi avea ocazia să treceţi dincolo de tot ceea ce aţi citit, de toate metodele mentale pe care le-aţi încercat până acum, şi chiar să intraţi în contact cu fiinţa voastră adevărată, reactivandu-vă curgerea energiei vitale interioare, care vă va oferi o uşurinţă şi o curgere extraordinară a tot ceea ce aţi căutat până acum, în viaţa voastră exterioară.

Fiind un workshop în mare parte experienţial, vei avea ocazia să te eliberezi chiar aici, în acest spaţiu de întâlnire, plin de iubire şi prezenţa, susţinut de energia întreagă a grupului, de multe dintre ‘’ranile’’, diviziunile, ce au acoperit până acum acest flux natural interior care a condus la lipsurile din viaţa ta exterioară. Vei avea ocazia sa descoperi raspunsuri pe care pana acum nu le-ai gasit, descoperind o metoda de investigare mentala, care te va ajuta de-a lungul vietii tale de acum incolo.

Este extraordinar câte lucruri pot veni la lumină, în astfel de grupuri, pentru că nu pot să vină aici decât oameni plini de iubire, oameni conştienţi parţial sau total de ceea ce suntem cu adevărat, iar lumina, lor, iubirea lor împreună cu prezenţa şi iubirea noastra, a facilitatorilor, te vor susţine în acest proces.

 

Prin yoga si meditatie vom putea sa ne punem intr-o stare mentala de claritate, de unde sa vedem obiectiv lucrurile, de unde putem intelege ce ne-a blocat pana acum fericirea urmand sa integram aceasta intelegere in sistemul nostru trup-minte-spirit. De asemenea vom putea sa eliberam tensiunile din corpul nostru care au blocat cursul energiei sa circule armonios in interiorul nostrum, afectand astfel cursul vietii noastre si multe altele.

 

Beneficii:

 

Iti vei descoperi adevarata natura, intr-o experienta care cuprinde si jocuri in mijlocul naturii.

Vei invata cum sa meditezi  in cel mai simplu mod posibil

Vei afla ce inseamna de fapt puterea prezentului si cum poti sa o aplici in viata de zi cu zi

Vei invata cum sa-ti armonizezi trupul, mintea si spiritul printr-o tehnica de armonizare si energizare foarte simpla

Vei afla cum functioneaza realitatea si care este legatura intre ceea ce se afla in interiorul tau si ceea ce experimentezi in exteriorul tau

Vei realiza ca nu straduinta de a te elibera te conduce spre libertatea ci intelegerea  a cine esti cu adevarat.

Vei invata cum functioneaza mintea in trecut si viitor si cum poti sa eliberezi stresul in cel mai rapid mod posibil.

Vei afla de ce traiesti ceea ce traiesti si cum te poti elibera de durere pentru a incepe sa percepi viata dintr-un loc al iubirii si bucuriei

Vei descoperi care este legatura intre spiritualitate si viata materiala  pe care o traiesti si cum poti experimenta bucuria, iubirea , pacea si prosperitatea din ce in ce mai mult in viata ta

Vei experimenta cele mai simple metode de transformare si vindecare  personala

Vei afla  care este scopul relatiilor in evolutia ta si cum sa ai parte de iubirea implinitoare  pe care o cauti

 

 

Te vom ghida către acest spaţiu prin:

Jocuri de respiraţie, meditaţii  si sesiuni de yoga

Momente de împărtăşire şi ghidare

Meditaţii ghidate

Tehnici de armonizare energetică

Sesiuni de seminar

 

Teme :

 

Cine sunt eu? Sunt eu mintea mea, gandurile mele, sentimentele mele?

(diferenta intre ceea ce credem ca suntem si cine suntem cu adevarat)

Tehnica de meditatie pentru a experimenta adevarata noastra natura

Mintea intre trecut si viitor

( legatura intre puterea prezentului, sistemul nostru imunitar si stres)

Povestea ta, amintirile si falsa identitate care duce la suferinta

Intelepciunea inimii  versus intelepciunea mintii

Cum a trai in inima te elibereaza de proiectii, de frici, de indoieli

Suntem cu adevarat separati? Care este rolul oamenilor din viata noastra?

Tehnica practica pentru a vedea cine suntem  cu adevarat cu ajutorul celorlalti

Relatiile si scopul lor in evolutia ta

Cum sa nu mai suferi in relatii si sa te eliberezi de dependenta si gelozie

Atasamentul de alti oameni si lucruri

Cum sa te eliberezi de atasamente mentale pentru a simti libertatea si bucuria

Care este reala cauza a bolilor fizice si emotionale ? Cum poti sa te vindeci de suferintele fizice si emotionale singura?

Tehnica de armonizare si energizare

E necesar sa te misti prin viata cu un plan? Cum ajungi sa obtii fara tot ceea ce ai nevoie fara eforturi si lupta?

Nimic nu e intamplator

Ne cream singuri realitatea sau doar descoperim creatia?

 

 

Program:

Joi:

 

14:00- 18:30 cazare si odihna pana la cina.

18:30: Cina

19:30 Deschiderea evenimentului, prezentari si discutii despre program(Manu si Cristina)

20:30 Jocuri de autocunoastere( Manu si Cristina)

Cercul increderii

Meditatie de seara( Manu)

 Vineri:

 07:30 – 08:30  Exercitii de respiratie si yoga de inviorare outdoor( Manu)

08:30-09:00 Mic dejun

09:15 Seminar( Cristina)

10:45-11:00 Pauza

11.00-12:30 Seminar( Cristina)

12:45-13:30 Pranz

14:00- 17:00 Timp liber, plimbare si jocuri in natura, educatie outdoor.( Educatia outdoor are ca scopuri: dezvoltarea personală şi îmbunătăţirea relaţiilor sociale;dezvoltarea unei relaţii mai strânse cu mediul înconjurător, înţelegerea şi compasiunea pentru mediul înconjurător;

17:30 Sesiune de yoga( Manu)

19:00 :19:15 Pauza

19:15 -20:30 Seminar( Cristina)

20:30 Cina

21:00 -22:00 Meditatie de seara ( Cristina)

22:00 Timp Liber, discutii libere, coaching

Sambata:

07:30 – 08:30  Exercitii de respiratie si yoga de inviorare outdoor(Manu)

08:30-09:00 Mic dejun

09:15 Seminar( Cristina)

10:45-11:00 Pauza

11.00-12:30 Seminar( Cristina)

12:45-13:30 Pranz

14:00- 17:00  Timp liber, vizite imprejurimi, coaching individual

17:30 Sesiune de yoga( Manu)

19:00 :19:15 Pauza

19:15 -20:30 Seminar

20:30 Cina

21:00 -22:00 Meditatie de seara(Manu)

22:00 Timp Liber, discutii libere, coaching

 Duminica:

 07:30:08:30 Sesiune yoga

09:00 Micul dejun

09:30 Seminar

11:00-11:30 Pauza

11:30-12:30 Inchiderea evenimentului

12:30 Pranz

Feedback, incheierea si plecarea

Ce include pachetul Self Discovery Camp:

Cazare in camere duble

3 mese pe zi

Participare seminarii indoor

Coaching individual in limita timpului disponibil

Coaching post workshop

DVD Cadou Puterea creatoare a afirmatiilor

 

Locatie:

 

Pensiunea Hotel Speranta, Predeal

 

Detalii locatie: http://www.hotelsperanta.ro/

 

Perioada: 2-5 iunie 2016

 

Costuri si inscriere:

 Costuri: 885 lei din care 435 lei costurile masa si cazare+ 450 lei costul efectiv al workshopului

 Plata se poate face  in 2 transe sau integral. Pentru a-ti confirma locul  este necesara plata unui avans  de 40% din suma in 15 zile de la inscriere.  Restul sumei se va achita pana maxim cu 3 zile inainte de plecare.

Numar minim de participanti:10
Numar  maxim de participanti: 20

 

Dupa ocuparea locurilor ne rezervam dreptul de a refuza inscrierile.

 

In cazul in care evenimentul nu mai are loc din motive ce tin de organizatori, participantii primesc integral avansul inapoi.

In cazul in care un participant nu mai poate ajunge din motive personale la eveniment, dupa plata avansului, acesta nu se mai returneaza, intrucat organizatorii achita la randul lor avans la locatie.

 

Pentru detalii:

Contact:

Cristina Miculete

cristina@artafeminina.ro

Telefon: 0752178844

Detalii de plata:

Cont:  RO05RZBR0000060012383226

Raiffeisen BANK

Nume: Miculete Cristina Pfa.

 

Se acorda discount de 5% pentru:

 

  • Participantii la o editie anterioara Self Discovery Camp
  • Achitarea integrala a taxei de participare
  • Participantii care vin insotiti de un prieten

Daca nimic nu va fi pe placul tau in aceasta  tabara, iti dam banii inapoi!

Daca vrei sa participi la acest eveniment, trimite un email la cristina@artafeminina.ro  sau suna la numarul 0752.17.88.44

 Despre facilitatorii acestui workshop:

Cristina Miculete

 i

Cristina Miculete si-a inceput calatoria spre evolutia personala in urma cu 10 ani. A calatorit in India, a lucrat cu samani si maestrii si a explorat mai multe metode prin care poti ajunge sa atingi pacea si fericirea in viata ta.

Cativa din maestrii de mentionat sunt: Mooji, Rune Heivang, Oscar Brenifier

De 7 ani raspandeste tot ceea ce a descoperit pe parcurs aducand schimbare in viata oamenilor pe care ii intalneste. Fondatoare a sitului www.artafeminina.ro unde a scris zeci de articole de dezvoltare personala si spirituala,  trainer avizat CNFPA, NLP practitioner, trainer si coach spiritual, autor al cartii Indragosteste-te de tine, al DVD-ului de afirmatii pozitive Puterea creatoare a a firmatiilor si a programului online Deschide-ti drumul spre iubire, instructor yoga acreditat Yoga Alliance International, in prezent in formare ca si conslier si consultant filozofic , Cristina aduce in workshopurile si sesiunile de yoga pe care le sustine, precum si in consultatiile individuale, iubirea pe care o are fata de oameni imbinand elemente ce au ca scop armonizarea planului mental, cel spiritual si fizic intr-o uniune pe care o numim fericire, echilibru, pace sufleteasca. Cristina a inteles ca fara cunoastere de sine, nu putem sa evoluam ca si fiinte umane si sa ne descoperim adevaratul potential, ca suferinta poate fi depasita, ca viata e prea scurta sa ne-o compromitem , ca avem dreptul la fericire si de aceea isi dedica viata ajutand si alti oameni sa isi descopere maestrul interior care intotdeauna te poate duce catre aceasta stare de echilibru si fericire daca stii cum sa il accesezi.

‘’ Dincolo de toate aceste titluri , sunt un om, ca si tine, care simte ca menirea si chemarea lui interioara este sa imparta cu lumea ceea ce a descoperit si sa contribuie la fericirea si implinirea celorlalti. Sunt un mesager al constiintei superioare si un indiciu care te va asista in gasirea caii maestrului tau interior.

Te astept alaturi de mine, cu iubire si caldura’’. Cristina Miculete

Manu Babescu:

h

Manu Babescu a călătorit extensiv prin lume unde a practicat hatha yoga și meditația Vipassana. Din ashramuri în sudul și nordul Indiei, până la bungalouri pe plaje thailandeze sau studiouri neo zeelandeze, Manu a învățat că yoga poate aduce echilibru în viețile oamenilor, începând cu sine. De doi ani este instructor de yoga în Timișoara în diferite locații și centre culturale, de la panoul de escaladă până la o sală de concerte și expoziții. Manu a studiat cu mai mulți instructori de hatha yoga din România, Thailanda și India, a meditat în stilul Vipassana într-un centru budist din nordul Indiei și a scris mai multe texte despre experiențele yoghice trăite pe mai multe continente. Ideea pe care merge Manu în sesiunile sale de yoga este centrarea pe sinele transcedental și observarea planurilor pe care activăm: fizic, emoțional, energetic. Orele lui Manu de yoga sunt o sursă de echilibru și atingerea unei stări superioare de conștientizare a sinelui.

 

 Cateva testimoniale prima editie a workshopului: Descopera-ti maestrul interior

 

” In alta ordine de idei am descoperit ca atat de tare m-am “contaminat” cu starea sursa  despre care am vorbit la workshop, incat am adaptat din mers tot ceea ce faceam inainte cu consum de energie la:

 ”Nu ma intreba….
Fac ce-mi spune INIMA.”

Ceea ce e si mai interesant este cum ii “contaminez” si pe cei cu care intru in contact.

Dintr-o data toate problemele dispar, stresul este eliminat si rezulta o cantitate imensa de energie, de timp, de resurse cu care poti face tot ce inainte parea ca nu se poate.

Si cand credeam ca mai eficienta de atat nu pot fi am descoperit maxima eficienta si asta gratie workshopului.

Daca inainte puteam fi eficienta pentru ca ma organizam foarte bine- dar asta implica consum, acum sunt eficienta pentru ca am acces nelimitat la resurse- adica nu numai ca nu mai consum ci dimpotriva.

Acum moneda realitatii a fost experimentata pe ambele ei fatete.

Din experienta si cautarile mele pot spune acum ca la Dumnezeu /Realitate/Sursa/… poti ajunge pe mai multe cai dar cea mai lipsita de efort este cea in care redescoperi ca de fapt nu trebuie sa faci nimic pentru ca totul a fost dintotdeauna asa si ca doar mintea crea iluzia separarii de Cine esti dincolo de ceea ce credem ca suntem de fapt.

O multime de conexiuni mi s-au dezvaluit acum si tot ce mai pot sa spun este ca traiesc intr-o stare de Gratie, de Flux din care nu mai am nici o sansa/dorinta/nevoie sa ies, sa imi recreez iluziile de separare.

Asta a fost feedbackul meu pentru tine si in egala masura pentru mine.

Multumesc. Te Iubesc.

Sa auzim numai de bine!”

 

Cristina Goanga- bioterapeut Pitesti

 

”Imi este greu sa explic in cateva cuvinte ceea ce s-a intamplat in acest workshop. Pentru mine a fost un joc plin de emotie, informatie si de confirmari…. a fost sa zic asa “gura de oxigen” de care aveam nevoie…am trait si simtit la maxim fiecare moment…

In concluzie :…the best off..si ca sa fiu mai pragmatica a meritat toti baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.  ”

Iti multumesc si te iubesc,

Loredana, Constanta

 

Sincer am venit cu ideea ca o sa vina cineva si o sa-mi repete ceea ce stiu de 15 ani de la prietena mea buna, care este si ea trainer, dar n-a fost asa. In prima faza, am crezut, eee, e  o tipa tanara, a citit o gramada si vine si imi vorbeste din carti. Dar din nou n-a fost asa, mi-am dat seama ca ea chiar face ceea ce ne spune noua sa facem, era un model. Nu era ceva de genul, teoria…si practica ma tavaleste:) Cristina chiar era asa in armonie cu ceea ce spunea. Si nu stiu daca ati observat, ea nu vine sa intre in sufletul tau sa iti zica, asta e calea, schimba-te, ea doar este ceea ce este si astfel si ne arata cum sa fim si noi ceea ce suntem.

SARU’MANA  pentru ca ai facut sa ne intalnim, pentru mesajul pe care il transmite prin tine UNIVERSUL, pentru TOT.

 Greieras, Pitesti ( vorbind in fata celorlalte fete despre workshop)

  ‘’Privind la poze am descoperit cat de fericita sunt. Uitasem sa mai fiu copil, uitasem sa mai zambesc. Am descoperit in acest workshop cum sa fac asta din nou. Toti cei din jurul meu  o faceau. Multumesc.

Geta, Sibiu- proprietar hotel

 

Poti vedea poze de la primul workshop  pe linkul de mai jos: ( prima grupa a fost doar pentru femei).

Click Aici

 

Alte fotografii de la activitatile organizate de facilitatoare:

f e g b
d 4 week photoswithmooji075-X3 a

 

 

 

Detalii

Începere:
2 iunie 2016 @ 4:00 pm
Se termină:
5 iunie 2016 @ 2:00 pm
Preţ:
ron885

Organizator

Cristina Miculete
Telefon:
0720337722/0752178844
Email:
cristina@artafeminina.ro
Sit web:
www.artafeminina.ro

Loc de întâlnire

Hotel Speranta
Predeal, România + Harta Google
Telefon:
0752178844
Sit web:
www.artafeminina.ro