Frumusetea trupului- Despre epilarea definitiva

Afla despre cea mai proaspata inovatie e secolului in materie de epilat.

Cui ii place sa se epileze zilnic, in fiecare saptamana, sau in fiecare luna ? Sa recunoastem ca aceasta nu se numara printre placerile noastre…

Dupa unele proceduri de epilare, firul de par devine din ce in ce mai gros si neplacut, lucru care iarasi indeamna la epilare, din ce in ce mai des – e un cerc vicios din care nu putem scapa. Oare chiar asa e ? Chiar si metodele putin dureroase trebuie repetate frecvent pentru o piele catifelata.

Specialistii in epilare definitiva s-au gandit la o solutie pentru noi, si anume programul Shave no more!, o solutie minunata la costuri minime si efecte maxime pentru pielea noastra.
Shave no more! este un program ce se adreseaza in egala masura femeilor si barbatilor care doresc sa scape de neplacerile epilarii clasice, de programarile frecvente la salon sau de cheltuiala lunara cu sedintele de epilare.  Gata cu toate acestea, de acum inainte putem avea piele fina si matasoasa tot timpul anului.

Epilare definitiva cu SPL – Aceasta este cea mai evoluata tehnologie de epilare definitiva si foloseste tehnologia Secvential Pulse Light.
“SPL este o metoda de epilare definitiva in totalitate superioara celor deja cunoscute (IPL, Laser), intrucat flash-ul luminos este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Acest fascicol de lumina incalzeste orice fir de par excluzand posibilitatea de a afecta pielea. Caldura emanata atinge radacina firului de par si o distruge in mod natural, loc in care nu va mai creste niciodata un fir de par. Fara arsuri, fara dureri…” ne-a explicat Elena Varzaru, specialist medical, in cadrul Noblezza Beauty Lounge. (epilare definitiva la Noblezza Beauty Lounge – www.epilare-definitiva.biz)

Preturile la serviciile de epilare definitiva depind de zona de aplicare si de numarul de sedinte necesar, dar exista intotdeauna promotii si reduceri pentru programele care au in vedere mai multe zone. Pentru tarife epilare definitiva in Bucuresti puteti accesa link-ul: epilare definitiva preturi.

Va asteptam sa ne impartasiti din experientele voastre legate de epilare definitiva.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bistimis/public_html/artafeminina.ro/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273