In mintea unui barbat-Despre cuvintele :Te iubesc

relatii,sentimente,personalitate

Am intrebat o fata,  ce parere are in ziua de azi de cuvintele “te iubesc” si raspunsul ei a fost :“e  ca  salutul ceau”.  Hai sa o luam logic, cand il spunem? Si de ce ?

In primul rand sa lamurim ca sunt numa cuvinte (TE IUBESC), la fel se poate spune (TE PULESC) , deci sunt numa cuvinte.  Ele exprima o stare de spirit, o legatura pe care o simtim la un moment dat  fata de o persoana de sex opus, sau mai nou si acelasi sex.  Daca te lovesti de masa cu piciorul, te doare si vrei sa te exteriorizezi, ce iti vine in momentu ala sa spui? Ei personal zic asa “AUuuu! bagami-as p… in masa asta” ; asa exprim senzatia de nervi  din momentul  ala. NU vad nici o diferenta intre cele 2 situatii doar ca exprima sentimente diferite prin intermediul limbajului.

De ce continuam sa o spunem pana se devalorizeaza?

Sincer cred ca vrem sa pastram acea conexiune cat mai mult timp posibil, desi a fost, a trecut,  s-a consumat;incercam sa o mentinem si mai important ne e  frica sa incepem de la inceput, desi  stim ca daca incepi o sa ajungi acolo din nou si din nou si din nou…aaaa   si din nou!!!

Ei zic sa mai schimbam cuvintele daca tot vrem sa spunem ca fiecare relatie e originala si diferita si nu are nimic de-a face cu “ ritualul  de imperechere “  sau cu fosta relatie.  Macar nu o sa mai existe confuzia care exista acuma in femei  si barbati .  I-am spus si lui si ei , oare exista ? , de cate ori se poate intampla ? si asa mai departe.

“Imi spune ca MA IUBESTE si uite ce face”

Pai clar iti spune 2 cuvinte pe care stie  ca le asociezi cu faptul ca tine la tine si mai mult  au ricoseul unei senzatii pe care ai traito cu cativa ani in urma , luni, zile . Dupa parerea mea, ce am spus aici e valabil si la barbati si la femei.

Inainte sa ma judecati  hai sa spun eu sa fie spus si sa trecem peste  : sunt un frustrat  care nu a facut sex de mult, am fost “ranit”, “prostit”..bla bla si orice alta frustrare posibila clar o am: cosuri, gras, computer worm .Sper ca ati prins ironia.

Treceti peste etapa de judecata rapid, eventual adaugati la frustrari ,le accept si hai sa vorbim direct  pe fata!!!

Cam atat momentan!

Catalin