In mintea unui barbat-Vrem sex!

Vrem sex

Vrem sex, vrem mult sex, vrem sex cat se poate si cu cat mai multe femei, cine zice ca nu-i asa minte, constient sau inconstient MINTE! Foarte multi barbati se complac in relatii care nu le ofera nimic din ce vor cu adevarat de la o femeie de lene, sa nu mai caute, de frica sa abordeze, din interes, frica de singuratate ….bla bla bla. Ei creeaza miturile de care vad ca tot scrieti pe site, din motivele precizate mai sus. Fac viata mult mai complicata decat trebe sa fie din frustrarile lor personale pe care le propaga pe societatea in care traim.

De unde pleaca tot ? De unde atatea frustrari si probleme? Cu cine ne comparam?

Sa luam un exemplu concret, merg la film cu prietena sa zicem  : The Twilight Saga: Eclipse

Un regizor de la Hollywood se gandeste, cu ce atragem populatia feminina de pe planeta ? Il luam pe ciufulitu’, asta il dam cu sclipici si cu efecte speciale ,il aruncam din copac in copac …aaa da si sa fie si nemuritor. Deci un vampir romantic, dat cu sclipici si fotomodel si celalat cubulete lup, animal. Fetele se uita la film si se identifica cu actrita care ii savureaza pe amandoi, in mintea lor se identifica cu personajul pe durata filmului si traieste filmu.

Bun filmu se termina se aprind luminile si se uita la mine .  „Hmm cu asta sunt  eu acuma? Nu-i nemuritor , nu-i romantic si nici nu sclipeste ” Deci concurenta mea in momentul ala exista doar in imaginatia ei:)    La fel si cu Sex in the city si asa mai departe.

Nu mai prea am chef sa scriu dar daca vi se pare interesanta abordarea si vreti sa stiti adevarul o sa continui…

Catalin