Indrazneste sa fii fericit

10588513_829317013746311_869836601_n

Majoritatea oamenilor cauta fericirea toata viata si nu o gasesc. Pare cumva ca se strecoara printre degete sau traim doar franturi din cand in cand.

Ceea ce nu am invatat de-a lungul vietii este sa cautam in locul potrivit, si anume sa descoperim acel loc unde isi are izvorul.

Nu este deloc un cliseu cand spunem ca fericirea vine din interior, pentru ca de fapt aceasta expresie reprezinta adevarul.
Cu totii avem obstacole interioare care blocheaza cumva calea spre fericire. Diferenta intre cei care cu adevarat, traiesc in majoritatea timpului aceasta magie si cei care nu o fac, este deschiderea catre autocunoastere.
De ce? Pentru ca fericirea si descoperirea a cine esti cu adevarat sunt sinonime.

Te invitam la un workshop experimental prin care vom impartasi cu voi, informatii si experiente asimilate si apoi testate de la cei mai mari maestrii ai intelepciunii si bucuriei.
Nu vom intra prea mult in concepte, ci te vom ghida sa descoperi in interiorul tau acea sursa nelimitata de energie, bucurie, pace , iubire, acele comori pe care poate le-ai cautat toata viata.
Dincolo de cuvinte, dincolo de înţelegerea mentală a cine suntem cu adevărat, există încă în noi lucruri îngropate care ne împiedică să curgem armonios în viaţă, în iubire, siguranţă, prosperitate, şi siguranţă, conform dreptului nostru divin.

Mergem de-a lungul vieţii noastre şi pentru că începem să ne definim pe baza ansamblului de informaţii pe care le primim, de când ne naştem, şi astfel în interiorul nostru se formează diviziuni interioare şi răni care de fapt se formează datorită lipsei informaţiei şi conştientei a ceea ce suntem, a ceea ce sunt ceilalţi şi a scopului spiritual al fiecărei experienţe de viaţă. Toate acestea ne împiedică să mergem mai departe către expansiune.

De foarte multe ori ne întrebam, ce ne ţine pe loc? De ce nu putem să trăim armonios, având iubirea pe care ne-o dorim în viaţă, având pacea de care sufletul nostru are nevoie, scăldându-ne în prosperitatea pe care universul o pune la dispoziţie? Şi chiar dacă găsim răspunsuri mentale, ele nu reuşesc întotdeauna să ne aducă în acest câmp al fiinţei noastre complete. Avem nevoie de simţire, avem nevoie de cunoaşterea directă a ceea ce suntem cu adevărat şi de eliberarea de tot ceea ce ne acoperă adevărata fiinţă. Avem nevoie să vedem în interiorul nostru cum toate aceste lucruri despre care poate că am citit, sau am aflat pe parcursul vieţii noastre.
Suntem mai mult decât un corp şi o minte, şi poate deja ai ajuns la această concluzie la nivel mental, însă cu siguranţă că acum este momentul să şi simţi ce înseamnă acest lucru.

În lumină, în prezenţa tot ceea ce este îngropat în interiorul nostru are şansa să vină la suprafaţă şi să se dizolve o dată pentru totdeauna, permiţând fluxului energiei noastre vitale să curgă liber din nou. Curgerea energiei noastre vitale liberă în interior determina curgerea cu uşurinţă prin viaţă, având tot ceea ce avem nevoie.
Tot ceea ce există în lume e doar energie. E clar atunci că lipsa a ceva în viaţa noastră, reprezintă de fapt o pierdere de energie, sau ceva opreşte fluxul energiei vitale să curgă liber în interior.
Totul porneşte din interior. Nu e vorba de circumstanţe, nu e vorba de ceilalţi, nu e vorba de situaţia economică, ci tot ceea ce ai nevoie este să dai la o parte tot ceea ce blochează aceasta curgere naturală a fiinţei tale.

O data capatata aceasta realizare, fericirea este ceva natural pentru fiecare din noi.

Facilitatori: Cristina Miculete si Razvan Chiriac

Cristina Miculete este de 5 ani în domeniul transformării şi vindecării personale şi a căutat metodele şi tehnicile optime care te pot duce spre a obţine împlinirea personală de aproximativ 10 ani. Trainer avizat CNFPA, NLP practitioner, trainer şi coach spiritual cu influenţe şamanice, autor şi marketer, îşi doreşte să contribuie la răspândirea adevărului spiritual pe care l-a descoperit şi aplicat în viaţa ei cu rezultate extraordinare.
Dincolo de toate aceste titluri, sunt un om, ca şi tine, care simte că menirea şi chemarea lui interioară este să împartă cu lumea ceea ce a descoperit şi să contribuie la fericirea şi împlinirea celorlalţi. Sunt un mesager al conştiinţei superioare şi un indiciu care te va asista în găsirea caii maestrului tău interior.

Razvan Chiriac:

Cine sunt eu? Cine nu sunt eu?
Răspunsul este complex și simplu. Dacă încercăm o enumerare a unor roluri jucate în această viață: sunt bărbat, tată, prieten, căutător, îndrumător….

Am și studii și certificări, experiențe personale ….

Sunt toate acestea și dincolo de ele.

Te aștept să te însoțesc în drumul tău către tine.

Poți să îmi spui Răzvan.

PS: am o licență în drept, studii postuniversitare în management bancar, experiență de 15 ani în vânzări , publicitate, marketing, evenimente și media, acreditare de formator, consilier de dezvoltare personală și un master în derulare în consiliere psihologică, psihoterapie și psihologie clinică. Teoria și certificările sunt bune, prefer experiența și interacțiunea.

Locatia va fi anuntata participantilor.
Cost workshop: 100 lei
Perioada: 6 si 7 septembrie

Program:
Sambata:10-18:00
Duminica 10:00-18:00

Pauza de masa : 1 ora

Pentru inscrieri :

Contact:
Cristina Miculete:0720337722 sau
Razvan Chiriac: 0724313481

sau trimite un email cu intentia de participare pe cristina@artafeminina.ro