Roata medicinei-un eveniment pentru trup, minte si suflet

Roata Medicinei – Şcoala De Medicină Energetică Incaşă

Ayni, Practica De A Trăi In Armonie

Învață de-a lungul a 4 module a cate 4 zile intensive, care se desfășoară de-a lungul unui an, cum să îți asculți intuiția, cum să eliberezi rând pe rând temerile şi să le transformi în adevărata ta putere, depășindu-ți astfel limitele! Dobândeşte o putere extraordinară de a înțelege realitatea şi viața, care te aduce într-o stare de echilibru stabil, locul ideal de unde iei cele mai bune decizii, iar viața ta incepe să semene tot mai mult cu cea pe care ți-o doreşti! Încă după terminarea primului modul vei dobândi aptitudinile de a lucra cu clienții tăi!
Roata Medicinei te invită la o călătorie inițiatică de recuperare a puterii personale. Este o călătorie in conștiință, care se face in 4 pași (module), un al cincilea fiind opțional. Urmăm tradiția șamanică incașă, așa cum ne-a făcut-o disponibilă, ph.D Alberto Villoldo, psiholog și antropolog american. Fiecare direcție, modul, are specific o anumită energie arhetipală, aduce in atenția participanților un alt aspect al vieții.

EU – SUD – Șarpe

Primul modul este cel în care atenția noastra este complet îndreptată către noi înșine, alegând 3 teme majore, lucrurile care definesc actual viața noastră și pe care am dori să le schimbăm. Învățăm să le transformăm în puterea și darul nostru pentru lume.

TOȚI – VEST – Jaguar

La cel de-al doilea modul, învățăm să privim în jur și să înțelegem că povestea noastră nu este doar a noastră, ci este povestea familiei noastre, a prietenilor noștri, a poporului în care ne-am născut, a tuturor oamenilor! Lucrăm cu umbra din noi pe care începem să o integrăm, cu străbunii, cu viețile anterioare, cu triunghiul victimă-agresor-salvator și învățăm să le privim obiectiv, luându-ne de acolo beneficiile, darul, lumina.

MITURI, FILOSOFII – NORD – Colibri

Cel de-al treilea modul ne face să înțelegem că suntem conținuți în energiile arhetipale încapsulate în miturile și legendele întregii omeniri, în filosofiile umanității. Vedem cum acestea ne influențează viața chiar acum. Vedem și înțelegem că suntem cu mult mai mult decât rolurile pe care le-am adoptat, suntem dincolo de măștile pe care le purtam sau etichetele pe care ne-am trezit că le-am adoptat. Ne conectăm cu esența noastră divină și o ancorăm in viața noastră de zi cu zi.

UNIVERS – EST – Vultur

Pășind în al patrulea modul, suntem pregătiți să ieșim din toate dramele în care am fost prezenți constient sau inconștient, ne eliberăm și ne transformăm, lăsându-ne să curgem odată cu energia cosmică, cea care a creat Universul. Devenim Creatorii propiei noastre vieți. Suntem energie ușoară și plină de grație. Este placa turnantă a lucrului făcut în toate celelalte trei module, locul unde toată energia stagnantă pe care am dizlocat-o, se evaporă, lăsându-ne limpezi precum cristalul.

UNU – Centru (opțional)

Al cincilea pas ne aduce înapoi la UNU, vindecați și iluminați. Învățăm să lucrăm împreună, ca o adevarată comunitate organica, ce se întreține si se susține singură, ca un organism viu, plin de vitalitate, viguros.

Detalii seminar: 
Te invit să ne citești pe site mai multe. Detalii despre Roata Medicinei

 

Roata Medicinei = Initiere Șamanică + Practică Șamanică (IS+PS)

 

• Investiția este aproape simbolică în comparație cu experiența inedită la care vei lua parte timp de 16 zile repartizate în 4 module, de-a lungul unui an.
Investiția pentru fiecare modul: DOAR 1550 lei (din care 550 de lei cazare cu pensiune completă, în camere de 2 locuri, cu baie proprie)
• Înscrieri (de completat)

sunteți rugați să de completați formularul de înregistrare, corespunzător opțiunilor dvs:

https://docs.google.com/forms/d/13Fg-HVuqNKkeyWkN6IapzlZt975RXt2E0yrbsJ9eb7Y/

Sau prin email la :

Cristina Miculete: cristina@artafeminina.ro / sms la 0720 337 722

Dana Elena Negulici psielenada@yahoo.com / sms la 0743 02 54 15

Anda Ciobanu: andaciobanu@yahoo.com / sms la 0742 158 539

 

• Durata: 4 module a câte 4 zile, într-un cadru natural ce vine să sprijine ferm transformarea pe care ți-o dorești.

• Structura: la fiecare 3 luni ne întâlnim câte 4 zile intensive, care se deșfăsoară astfel:

De vineri de la ora 8 până luni la 19. Orarul fiecărei zile este de la ora 8 la ora 21, cu pauze pentru mesele principale și pauze de cafea/ceai. Aproximativ 42-44 de ore pe  modul.

 

• Datele modulelor:

În anul 2014:

Modulul 1 – SUD: 26-29 Sept; Detalii IS SUDDetalii PS SUD

Modulul 2 – VEST: 12-15 Dec; Detalii IS VESTDetalii PS VEST

 

În anul 2015:

Modulul 3 – NORD: 13-16 Mar; Detalii IS NORDDetalii PS NORD

Modulul 4 – EST: 05-08 Iun; Detalii IS ESTDetalii PS EST

 

• Atenție: locuri limitate la 20 de participanți
• Localitate : Moeciu
• Locația : Pensiunea Valea Soarelui

• Rezervarea participării la seminar
Rezervarea locului de participare se face prin achitarea unui avans în sumă de 200 de lei/persoană cu cel putin 2 săptămâni înainte de începerea fiecarui modul.

 

Mărturii: Ce spun cei care au paticipat deja : http://www.roatamedicinei.ro/content/testimoniale

 

FacilitatorAnda Ciobanu, Șaman, facilitator, formator, speaker, fost informatician. Din 2011 susține clasele de Roata Medicinei (Inițiere Șamanică si Practică Șamanică).

În 2008, a răspuns unei chemări irezistibile a sufletului de a face ceva aparte în primul rând pentru ea, dar și pentru oamenii din țară.

 

A pornit într-o călătorie în Olanda, unde a luat conatct cu o tradiție inițiatică șamanică foarte veche, magistral adaptată zilelor noastre de Ph.D. Alberto Villoldo. Acolo a absolvit Healing the Light Body (Vindecarea corpului de Lumină) din cadrul societății The Four Winds.

Această experiență a marcat o schimbare majoră în viața ei. Așa se face că în 2009, Chris Waters, profesoara pe care a avut-o în Olanda, a răspuns invitației de a-i fii oaspete. Atunci a început să se ocupe de organizarea claselor pentru ea, devenind inițiatorul acestei școli în Romania. Din anul 2011, an de an, ea însăși iniţiază şi conduce seminariile Roata Medicinei.

 

Te invit să citești pe site Detalii despre Roata Medicinei 2014 dacă dorești să știi despre reducerile de care poți beneficia și pentru a afla:

 

Cui se adresează seminarul? 
Ce câștigi după participare?
Ce pierzi dacă nu te înscrii și nu participi?
Ce înveți la seminarii?
Ce primești dacă te înscrii și participi?
Alte reduceri dacă te înscrii și participi

Detalii seminar
• Investiția

• Garanții

• Durata

• Structura

• Datele modulelor din 2014 și 2015:

• Localitate
• Locația

• Rezervarea participării la seminar
• Răspundem la întrebări

Mărturii

Facilitator

Videoclipuri-uri, fotografii și interviuri unde o poți urmări pe Anda Ciobanu

Bibliografie