Seara eveniment si experiment: Deschide-ti drumul spre iubie si armonie in relatii

drumul_fb Timisoara copy
Dupa ce am sustinut workshopul extins de 1 zi la Bucuresti, am inteles ca aceasta este o teme de actualitate si de foate mare intere pentru majoritatea oamenilor, asa ca am decis sa pornesc o serie de evenimente prin tara, la rugamintile celor care mi-au scris. Pornim cu conferinta de 3 ore de seara, si vom continua pentru cine este interesat si simte ca a fost potrivit pentru el, cu workshopul extins pe aceasta tema, unde vom avea mai mult timp pentru activitati practice.
Momentan ramanem, acasa, in orasul unde locuiesc, si te invit la o seara eveniment si experiment, prin care sa explorezi calea spre iubirea si armonie cu ceilalti.Prea mult am ajuns sa mimam fericirea in relatii.
Prea mult timp am esuat sa intelegem cum sa traim armonios si sa ajungem sa avem relatii pline de insemnatate, de la suflet la suflet.

Majoritatea relatiilor in zilele noastre sunt de la minte la minte, in loc sa fie de la inima la inima, si astfel sunt presarate de nemultumire, frustrare, infidelitate, gelozie.

Fiecare relatie din viata noastra are inainte de toate un scop spiritual si daca nu intelegi care este acesta, ramai blocat in a repeta aceleasi si aceleasi experiente. Circumstantele poate se schimba, partenerii poate se schimba, dar experienta este similara de fiecare data.

Ai nevoie sa iesi din acest ciclu nesfarsit si sa intelegi cu adevarat care este calea spre iubire, spre relatii constiente, binecuvantate.

Confuzia si suferinta vin din faptul ca nu intelegem de ce ni se intampla tot ceea ce ni se intampla.

Viata e mult prea scurta sa nu gasesti drumul si sa nu iti dai voie sa experimentezi o alta latura a iubirii, o latura luminoasa si plina de bucurie.

Daca vrei sa iti transformi relatia si iti deschizi drumul spre iubirea implinitoare si autentica, profunda si spirituala te astept alaturi de noi.

Care este rolul relatiilor in viata noastra?
De ce te simti singur/a, chiar si atunci cand esti in doi?
Cum poti pune capat nemultumirilor, conflictelor, certurilor, violentelor emotionale si fizice?
Cum poti ajunge sa ai relatii infloritoare si pline de profunzime?
Cum te eliberezi de dependenta emotionala?
Cum poti sa amplifici iubirea dintre tine si partenerul tau si sa fiti mai apropiati?
De ce te nemultumesc atat de mult alegerile partenerului tau?
Cum sa iti vindeci inima ranita pentru a trai experienta iubirii la un alt nivel, plina de pasiune, intensitate, bucurie, intelegere, compasiune ?
Cum sa ai liniste si incredere in relatia ta?

O relatie este o ocazie extraordinara prin care tu poti sa-ti vindeci inima si sa te deschizi tot mai mult catre iubire.
Exista doua modalitati prin care poti ajunge sa vezi cine esti cu adevarat , si o data cu asta sa experimentezi pacea, iubirea si bucuria in viata ta tot mai mult: Una este prin meditatie, si una prin celalalt.

E necesar sa incepi sa intelegi sensul relatiilor si sa incepi sa intelegi darurile ei, pentru a le putea primi in viata ta. E necesar sa iti trezesti maestrul interior si sa intelegi cum partenerul tau , poate fi si el un maestru care sa te ajute sa evoluezi pe toate planurile in viata ta.

Sa trec de la relatii dependente, pline de frustrare, nemultumire, relatii care ma consumau in loc sa ma inalte, catre relatii libere, binecuvantate, pline de iubire, intelegere, deschidere si profunzime, a fost unul dintre cele mai minunate lucruri din viata mea.

Cu totii traim pentru iubire, pentru ca suntem iubire insa exista o iubire care te inalta si o iubire care iti provoaca doar suferinta.

Tu ce alegi pentru tine?

Unde?
TimisoaraLocatia  exacta va fi anuntata ulterior participantilor

Contributie: 50 lei

Numar maxim de persoane: 60

Facilitator: Cristina Miculete

Autor, trainer si coach spiritual.
Copyrighter www.artafeminina.ro

Dincolo de orice titlul , sunt un suflet venit aici sa aiba proprria experienta umana ca si tine. Ca sa ma cunosti pe mine, e destul de sa te privesti pe tine caci suntem UNUL.
Cred ca viata este menita sa fie traita cu bucurie si adevarata bucurie vine intotdeauna din daruire.

Pentru inscriere trimite-ti un email la adresa cristina@artafeminina.ro