Totul se intampla ACUM!

Totul se intampla acum!

Totul se intampla ACUM! De ce spun asta?

Toate ajungem la un moment dat sa ne intrebam de ce barbatilor le place atat de mult sa ne vorbeasca frumos. Cate lucruri nu ni s-au promis doar de dragul frumosului. Stiu asta fiindca am trecut si eu prin cuvinte si peste cuvinte si le-am interpretat si rasinterpretat de atatea si atatea ori.Ne intrebam mereu unde si unde gresim. Am o veste pentru voi : gresim intr-un singur loc – ne place sa traim in trecut sau in viitor. Analizam trecutul sau traim in viitor prin intermediul vorbelor promise. Ne place sa avem siguranta ca va fi mereu acolo, langa noi, atunci cand avem nevoie dar si atunci cand nu avem nevoie.Siguranta ne place la nebunie. Asta e una dintre marile diferente dintre ei si noi, lor le place sa traiasca cu intensitate maxima, sa traiasca pe muchie de cutit, sa fie provocati, pe cand noua ne place protectia, securitatea.
Ne place sa auzim lucruri frumoase, vorbe « inmiresmate », promisiuni ce par a fi de nestricat.
Barbatii traiesc mult mai usor momentul prezent si atunci vor sa fim acolo cu ei, in acel moment sa savuram, sa degustam un moment si o clipa. Fiindca si au dorit atat de tare sa se intample acest lucru au si gasit metoda. Au invatat sa vorbeasca frumos, sa spuna lucruri minunate, sa promita, sa daruiasca momentul prezent. Sincera sa fiu ii felicit, stiu ca poate suna ciudat dar tot ce avem e momentul prezent, niciodata nu vom putea avea trecutul sau viitorul. Si fiindca femeilor le place tare mult sa traiasca in trecut sau in viitor, atunci barbatii au venit cu solutia : vorbele frumoase, gesturile, privirile care sunt atat de autentice pe moment si poate promisiunile care sa te faca sa fii prezenta in prezentul lor.
Cred ca ar fi util sa auzim « te iubesc ACUM, iti promit asta si asta ACUM » fiindca asta ne ar face sa traim mai usor momentul prezent si nu ne ar lasa sa ne agatam de o vorba si-un sarut. Foarte putin probabil sa auzim lucrurile astea asa, dar poate ar trebui sa incepem sa ne spunem noi noua ACUM, tot ce se intampla se intampla ACUM si asta doar ca sa ne protejam fiindca oamenii se schimba, la fel si sentimentele si atunci daca stam sa ne gandim ACUM ul de atunci ACUM in momentul respectiv si s-a terminat. Din secunda urmatoare construim mereu si mereu altceva.
Daca reusim sa gandim asa, va fi mai usor in orice fel de relatie fie ea de iubire sau de prietenie sau orice, fiindca totul se intampla ACUM.

Autor Anca Serban :

http://osmiq.blogspot.com/
http://drancaserban.wordpress.com/