Traiesti pentru tine sau pentru ceilalti?

traiesti pentru tine

Am senzatia de cele mai multe ori  atunci cand primesc aceste mailuri de la tine ca te cunosc si ma cunosti si chiar simti ceea ce as vrea sa stiu si cum in viata nimic nu e intamplator, faptul ca te-am gasit in vastiatea internetului nu face decat sa-mi confirme asta.

« Express yourself « . Cata nevoie avem intr-adevar de asta doar ca nu reusim de multe ori , dar uite ca a aparut ocazia pe care sunt convinsa ca  multi o asteptau sau poate ca nici nu mai sperau sa reuseasca vreodata.

Citesc odata si inca odata ce spui tu ca este campania asta  si imi dau seama cata vreme am trait in intuneric reprimandu-mi de multe ori aproape inconstient furia, emotiile, ,dorintele , pentru ca asa am fost invatati, educati tocmai pentru a fi bine si liniste.

Dar bine si linste pentru cine ?

Pentru mine ,nu, in nici un caz.

Pentru ceilalti poate,  doar ca noi nu traim doar pentru ceilalti ci traim pentru noi in primul rand .

Cine sa-ti spuna toate astea ?

Ceilalti carora le e bine daca tu esti asa cum vor ei ?

In nici un caz nu vor face asta .

Ma intrebi cum stau cu depresia ?

Multumesc bine, este aici cu mine de ceva vreme desi nu as fi crezut sa ne cunoastem vreodata, dar iata ca  am facut deja cunostinta.

Am crezut ca doar un om slab va trece prin asa ceva dar   nu trebuie sa fi asa ci doar timid, lipsit de curajul ( asta pentru a nu supara) de a spune clar ce vrei, ce doresti, ce te supara.

Si uite asa taci, inghiti si aduni si intr-o buna zi rabufnesti si incepi sa deranjezi sa superi.

Vrei sa poti sa fi tu si nu esti lasat.

Ai iesit din tiparul in care ai fost asezat dar nici o problema ceilalti sunt acolo si au grija sa te impinga inapoi, sa fi cuminte asa cum erai.

TU nu mai vrei asta si atunci ti se spune ca esti rau, esti egoist nu-ti pasa decat de sentimentele tale si de tine si incepi sa te  indoiesti iar de tine si de ce ai facut  ai spus , incepi sa te asezi iar in forma in care vor ei.

Autor: Adriana Stoica


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bistimis/public_html/artafeminina.ro/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273