Workshop Descopera-ti Maestrul Interior Bucuresti si Cluj

Cand a fost ultima oara cand ai avut o experienta atat de profunda si transformatoare, incat sa simti ca intreaga ta viata incepe sa fie din ce in ce mai miraculoasa?

Cand a fost ultima oara cand ti-ai acordat macar cateva ore pe luna in care sa descoperi ce potential maret si divin ce afla in tine?

Exista un singur secret catre fericire si acesta este intelegerea propriei tale fiinte, intelegerea a cine esti cu adevarat.

Toate cautarile tale in exterior vor fi in zadar pana in momentul in care te decizi sa mergi in interior, pana in momentul in care vei intelege cine esti cu adevarat.Cu totii cautam acel zambet interior si acea fericire care dureaza. Cu totii afirmam ca stim care este calea care ne duce ”acolo”, insa putini sunt cei care chiar experimenteaza, pacea, iubirea, si fericirea interioara, aceea pe care nimeni nu ti-o poate rapi.Si totusi acest loc din care poti vedea totul clar si poti vedea viata ca fiind un miracol, in fiecare zi, exista. Eu il numesc maestrul interior si atunci cand te conectezi cu el, totul se schimba, intreaga ta experienta de viata se schimba, si incepi sa fii fericit, in fiecare zi.Multi oameni cauta pacea si bucuria permanenta, de fapt dincolo de toate visurile si dorintele pe care le avem, cu totii cautam sa ne intoarcem in acel loc, pe care il numim ‘’acasa’’ si in care putem gasi linistea, pacea si iubirea pentru totdeauna pe care le cautam.Unii dintre noi gasesc confortul optim si impacarea pentru scurte momente in viata lor. Nici macar cei mai mari experti in modul de functionare a creierului uman nu au reusit sa gaseasca acest confort pentru ca se pare ca exista mai mult decat atat.Deja cercetarile au concluzionat ca nu suntem doar corp si minte. Esti mai maret decat mintea ta si corpul tau. Mai mult studiile au demonstrat ca suntem fiinte eterne care au experiente umane.

Ce ar fi daca ai putea gasi pacea si linistea si confortul interior permanent pe care le cauti?

Acest workshop este cel care iti poate aduce intelegerea ca nu esti sentimentele tale si nu esti gandurile tale. Acest workshop este cel care iti poate fi un indicator pentru ca tu sa vezi ca nu esti corpul tau si nici macar vocea din capul tau. Intelegerea profunda a cum functioneaza mintea noastra, intelectul si ego-ul iti pot tranforma viata si elibera mintea. Eu pot sa iti arat cum sa ajungi la aceasta intelegere insa nu o pot face pentru tine. Iti voi arata calea prin care eu am ajuns la aceasta libertate insa doar maestrul tau interior va fi cel care te va aduce la cea mai intalta forma de iubire si pace pe care o cauti.

Acest workshop cuprinde 6 module, o intalnire pe luna, intalnire transformatoare care te va duce pas cu pas, la intelegerea ca tu esti adevaratul secret, si ca ai in tine, tot ceea ce ti-ai putea dori.

Beneficii:

Vei experimenta tehnici simple si practice prin care vei intelege prin cunoastere directa, toate conceptele despre cine suntem, care este modul in care functioneaza mintea noastra, cum ne putem conecta cu maestrul nostru interior.

Vei descoperi calea prin care poti gasi acea fericire, pace si iubire interioara care sa dureze indiferent de circumstantele si evenimentele exterioare

Vei afla cum functioneaza realitatea si care este legatura intre ceea ce se afla in interiorul tau si ceea ce experimentezi in exteriorul tau

Vei invata cum functioneaza mintea in trecut si viitor si cum poti sa eliberezi stresul in cel mai rapid mod posibil.

Vei afla de ce traiesti ceea ce traiesti si cum te poti elibera de durere pentru a incepe sa percepi viata dintr-un loc al iubirii si bucuriei

Vei descoperi care este legatura intre spiritualitate si viata materiala pe care o traiesti si cum poti experimenta bucuria, iubirea , pacea si prosperitatea din ce in ce mai mult in viata ta

Vei experimenta cele mai simple metode de transformare si vindecare personala

Vei afla care este scopul relatiilor in evolutia ta si cum sa ai parte de iubirea implinitoare pe care o cauti

Intr-un cuvant, pas, cu pas vei ajunge sa vezi clar, cine esti cu adevarat, si o data cu aceasta descoperire vei fii fericit zi de zi, pentru ca adevarata ta natura este fercirea.

Bucuresti:

Modulul 1 cu tema: Esti mai mult decat mintea si trupul tau. Revendica-ti dreptul la a trai magia vietii

va avea loc in 13 octombrie intre orele 10:00-20:00

Pauza de masa ora 14:00-15:00

 

si in 17 noiembrie 2012 orele 10:00-20:00

Va asteptam cu ceai, apa si gustarele

Cluj: Modulul 1 cu tema: Esti mai mult decat mintea si trupul tau. Revendica-ti dreptul la a trai magia vietii

va ava loc in data de 3 noiembrie 2012 intre orele 10:00-20:00 si in data de 24 noimebrie 2012

Pauza de masa ora 14:00-15:00

 

Facilitatori:

Cristina Miculete
Autor, trainer si coach spiritual

Luminita Luca:

Realizator Tv, Specialist PR

Inscrieri: Luminita Luca

0731111403

Cristina Miculete

0752178844
cristina@artafeminina.ro

Contributie: 85 lei

Pentru inscriere este necesara plata unui avans de 40lei , sau plata intregala cu cel putin 3 zile in avans.
Numar de locuri limitat: 25 locuri

Locatia va fi anuntata ulterior.
*Se recomanda vestimentatie lejera pentru ca se vor face si tehnici de meditatie

P.S Acest workshop va fi sustinut si in alte orase din tara. Daca iti doresti sa ajungem si la tine, lasa-ne un mesaj cu orasul de unde esti, si imediat ce se strange o grupa de minim 25 persoane, suntem acolo.

Cu iubire