Workshop experiential Bran: Vindeca-ti inima si viata prin prezenta

 banner bootcamp aprilie copy


Cum s-a născut acest workshop?

Dincolo de cuvinte, dincolo de înţelegerea mentală a cine suntem cu adevărat, există încă în noi lucruri îngropate care ne împiedică să curgem armonios în viaţă, în iubire, siguranţă, prosperitate, şi siguranţă, conform dreptului nostru divin.

Mergem de-a lungul vieţii noastre şi pentru că începem să ne definim pe baza ansamblului de informaţii pe care le primim, de când ne naştem, şi astfel în interiorul nostru se formează diviziuni interioare şi răni care de fapt se formează datorită lipsei informaţiei şi conştientei a ceea ce suntem, a ceea ce sunt ceilalţi şi a scopului spiritual al fiecărei experienţe de viaţă. Toate acestea ne împiedică să mergem mai departe către expansiune.

De foarte multe ori ne întrebam, ce ne ţine pe loc? De ce nu putem să trăim armonios, având iubirea pe care ne-o dorim în viaţă, având pacea de care sufletul nostru are nevoie, scăldându-ne în prosperitatea pe care universul o pune la dispoziţie? Şi chiar dacă găsim răspunsuri mentale, ele nu reuşesc întotdeauna să ne aducă în acest câmp al fiinţei noastre complete. Avem nevoie de simţire, avem nevoie de cunoaşterea directă a ceea ce suntem cu adevărat şi de eliberarea de tot ceea ce ne acoperă adevărata fiinţă. Avem nevoie să vedem în interiorul nostru cum toate aceste lucruri despre care poate că am citit, sau am aflat pe parcursul vieţii noastre.

Suntem mai mult decât un corp şi o minte, şi poate deja ai ajuns la această concluzie la nivel mental, însă cu siguranţă că acum este momentul să şi simţi ce înseamnă acest lucru.

În lumină, în prezenţa tot ceea ce este îngropat în interiorul nostru are şansa să vină la suprafaţă şi să se dizolve o dată pentru totdeauna, permiţând fluxului energiei noastre vitale să curgă liber din nou. Curgerea energiei noastre vitale liberă în interior determina curgerea cu uşurinţă prin viaţă, având tot ceea ce avem nevoie.

Tot ceea ce există în lume e doar energie. E clar atunci că lipsa a ceva în viaţa noastră, reprezintă de fapt o pierdere de energie, sau ceva opreşte fluxul energiei vitale să curgă liber în interior.

Totul porneşte din interior. Nu e vorba de circumstanţe, nu e vorba de ceilalţi, nu e vorba de situaţia economică, ci tot ceea ce ai nevoie este să dai la o parte tot ceea ce blochează aceasta curgere naturală a fiinţei tale.

Înţelegerea şi experimentarea acestor lucruri mi-au transformat viaţa în mod radical.

Şi tu poţi avea acces la iubirea şi magia vieţii. Şi tu poţi elibera iubirea împlinitoare şi înălţătoare pe care ai căutat-o ani de zile în viaţa ta. Şi tu poţi elibera prosperitatea, bucuria, pacea, siguranţă, o dată cu reconectarea cu ceea ce eşti cu adevărat, o dată cu reconectarea la spaţiul fiinţei tale, din care energia curge cu uşurinţă.

Din acest motiv s-a născut acest workshop.

Am studiat şi am experimentat în viaţa mea, toate aceste lucruri şi pot să îţi spun că e minunat. Pot să îţi spun că întreaga mea viaţa s-a transformat prin prezenta, prin aducerea la lumina a tot ceea ce era îngropat în interiorul meu, şi îmi acoperea adevărata fiinţă, prin eliberarea acelor lucruri care împiedicau curgerea naturală a energiei mele vitale, şi încă se transformă.

Acest workshop este un pic altfel, şi de aceea te rog ca dincolo de cuvinte, sa pe măsură ce citeşti acest mesaj să îţi păstrezi o parte din atenţie spre interior, să simţi trăirea de dincolo de cuvinte.

Nu îţi cer să mă crezi sau să iei o decizie mentală de a te alătura acestui grup, ci vreau să priveşti în interiorul tău şi să vezi dacă inima îţi spune să ni te alături.

Acest mesaj nu vine de la mine pentru tine, ci vine de la tine pentru tine, prin mine.

Poate că multe dintre aceste lucruri încă nu capăta sens în mintea ta, poate ţi se pare un mesaj pe care mintea nu îl poate înţelege, şi tocmai de aceea te invit să parcurgi această prezentare cu inima. Dincolo de cuvinte, de gândire, întotdeauna putem simţi o îndemnare a sufletului către locul în care ‘’trebuie’’ să fim la un moment dat.

Ascult-o pentru că viaţa curge fără oprire. Curgi cu ea, în direcţia în care eşti purtat/a pentru că astfel întotdeauna vei merge spre expansiune şi expansiunea înseamnă iubire, înseamnă pace, înseamnă siguranţă. Doar mergi, doar păşeşte fără să te întrebi, oare ar trebui să fac asta? Sufletul nu se întreabă niciodată pentru că el ştie, că fiecare experienţă înseamnă expansiune. Doar mintea se opreşte din când în când cu teamă, pentru că ea crede că poate împiedica lucrurile să se întâmple. Devine clar atunci că în oprire, nu poate exista expansiune decât stagnare. Mergi cu sufletul, oriunde mergi pentru a elibera adevăratul potenţial al fiinţei tale, şi o dată cu ea, adevărata magie a vieţii pe care meriţi să o trăieşti.

 

Cui se adresează acest workshop?

Acest workshop se adresează tuturor celor care simt nu pot sub nici o formă să ajungă la bucuria, iubirea, prosperitatea pe care o doresc în viaţa lor. Vă spun că puteţi însă nu aţi căutat în locul potrivit până acum. E clar că făcând acelaşi lucru nu puteţi obţine decât acelaşi rezultat. Daţi-vă voie să vă abandonaţi într-o nouă experienţă, pentru experienţele noi înseamnă expansiune.

Acest workshop se adresează celor care simt în interiorul lor, o chemare sau o îndemnare a sufletului de a veni, dincolo de orice cuvinte.

Acest workshop se adresează celor care îşi doresc să readucă în viaţa lor bucuria zilnică, iubirea, prosperitatea, pacea şi siguranţă interioară care să nu se mai schimbe în funcţie de valurile vieţii.

Prin jocurile şi meditaţiile pe care le vom face veţi avea ocazia să treceţi dincolo de tot ceea ce aţi citit, de toate metodele mentale pe care le-aţi încercat până acum, şi chiar să intraţi în contact cu fiinţa voastră adevărată, reactivandu-vă curgerea energiei vitale interioare, care vă va oferi o uşurinţă şi o curgere extraordinară a tot ceea ce aţi căutat până acum, în viaţa voastră exterioară.

Fiind un workshop în mare parte experienţial, vei avea ocazia să te eliberezi chiar aici, în acest spaţiu de întâlnire, plin de iubire şi prezenţa, susţinut de energia întreagă a grupului, de multe dintre ‘’ranile’’, diviziunile, ce au acoperit până acum acest flux natural interior care a condus la lipsurile din viaţa ta exterioară.

Este extraordinar câte lucruri pot veni la lumină, în astfel de grupuri, pentru că nu pot să vină aici decât oameni plini de iubire, oameni conştienţi parţial sau total de ceea ce suntem cu adevărat, iar lumina, lor, iubirea lor împreună cu prezenţa şi iubirea mea, te vor susţine în acest proces.

E momentul să trecem dincolo de procesele mentale, pentru că ne dăm seama că de multe ori acestea fără cunoaştere directă, nu-şi îndeplinesc rolul complet.

 

Beneficii:

Vei înţelege cum te poţi reconecta cu fiinţa completă care eşti şi cum te poţi reconecta în acest spaţiu, pentru a te alinia cu iubirea, pacea, siguranţa, şi abundenta pe care le cauţi în viaţa ta exterioară

– Te vei elibera de rani ale trecutului care încă îţi provoacă suferinţă şi care poate sunt adânc îngropate în interiorul tău

– Vei înţelege cum să foloseşti puterea prezenţei pentru continua acest proces dincolo de aceste 3 zile minunate împreună, pentru a nu mai avea nevoie, să mai mergi la încă un workshop, şi încă un workshop, în căutarea a ceea ce deja poţi să îţi oferi singur/a

– Vei învăţa metode de investigare a gândurilor pentru a putea să îţi percepi mintea, şi să nu te mai identifici cu acele gânduri care îţi provoacă suferinţă

– Vei experimenta multiple forme de joc care te transpun în spaţiul prezenţei în care te poţi elibera de tot ceea ce te împiedică să trăieşti viaţa într-un mod armonios şi frumos

– Vei explora împreună cu facilitatoarea exact suferinţa pe care o ai acum în viaţa ta şi vei fi ghidat/a spre a te elibera de ea

– Vei înţelege modul în care funcţionează mintea şi cum să te detaşezi prin observaţie şi investigaţie în momentele în care întâmpini neplăceri în viaţa de zi cu zi

– Te vei elibera de blocaje emoţionale prin puterea atenţiei şi compasiunii

Te voi ghida către acest spaţiu prin:

Jocuri de respiraţie, meditaţii statice şi dinamice (mişcare şi dans)

Momente de împărtăşire şi ghidare

Meditaţii ghidate

Tehnici de armonizare energetică

Sesiuni de seminar

 

Teme:

Starea de prezenţa şi cum să ne conectăm la ea

De unde vin blocajele emoţionale şi lipsa iubirii, sănătăţii, bucuriei, păcii, siguranţei

Cum ne putem transforma existenţa noastră şi a celorlalţi prin iubire

Conştientizarea răspunsurilor la întrebările noastre prin spaţiul prezentului

Legătura între vindecare, eliberare, şi înţelepciune interioară şi starea de prezenţa

Cum să transcendem problemele începând să vedem şi să să experimentăm că ele sunt iluzii ale minţii

Conştientizarea şi vindecarea trecutului pentru a începe să trăieşti liber prin puterea prezenţei

 

 

Program:

Joi:

14:00- 18:30 cazare şi odihnă până la cină.

18:30: Cina

19:30 Deschiderea evenimentului, prezentări şi discuţii despre program

20:30 Jocuri de autocunoaştere

Meditaţie de seară

Vineri:

08:00 Înviorare outdoor

08:30 Mic dejun

09:30 Seminar

10:30 Pauză

 11.00 Seminar

12:30 Prânz

13:30- 17:00 Timp liber, plimbare şi jocuri în natură

17:30 Seminar

19:30 Cina

21:00 Seminar

 

Sâmbătă:

08:00 Înviorare outdoor

08:30 Mic dejun

09:30 Seminar

10:30 Pauză

11:00 Seminar

12:30 Prânz

13:30 -17:00 Timp liber, Vizite la obiectivele turistice din împrejurimi, socializare, coaching individual,

17:30- 19:30 Seminar

19:30 Cina

20:30 Seminar

22:00 Timp liber, jocuri de grup, relaxare, petrecere

 

Duminică:

08:00 Micul dejun

09:00 Seminar

10:00 Pauză

10:30 seminar

12:00 Prânz

Feedback, încheierea şi plecarea

Ce include pachetul Self Discovery Câmp:

Cazare în camere duble

3 mese pe zi

Participare seminarii indoor

Coaching individual în limita timpului disponibil

Coaching post workshop

BONUS: Post workshop: Acces Program Online Deschide-ţi drumul spre iubire

 

Unde si cand:

In perioada 11-14 aprilie  2013

Locaţie:

Bran (Poarta)

Pensiunea Ioana Bran, situata la 1,5 km de Castelul Bran, si tot 1,5 km de partia de ski Zanoaga,intr-un cadru natural deosebit

 

 

Mai multe detalii si fotografii de la locatie:

http://hotelguru.ro/pensiunea-ioana-bran-poarta?gclid=CID2wJ3ZnLUCFUNa3godFSUA5A

http://www.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/pensiunea_ioana/poze-pensiunea_ioana-c34791.html

 

Costuri: 699 lei. Plata se poate face în 2 transe său integral. Pentru a-ţi confirma locul este necesară plata unui avans de 40% din suma în 10 zile de la înscriere. Restul sumei se va achita până maxim cu 3 zile înainte de plecare
Număr maxim de participanţi: 20 pentru fiecare grupă

După ocuparea locurilor ne rezervăm dreptul de a refuza înscrierile.

Pentru detalii

Contact: Cristina Miculete

cristina@artafeminina.ro

Telefon: 0752178844

Cont: RO05RZBR0000060012383226

Raiffeisen BANK

Se acordă discount de 5% pentru:

  • Participanţii la o ediţie anterioară Self Discovery Camp
  • Achitarea integrală a taxei de participare
  • Participanţii care vin însoţiţi de un prieten

Dacă nimic nu va fi pe placul tău în această tabără, îţi dăm banii înapoi!

Dacă vrei să participi la acest eveniment, lasă-ne datele tale în formularul de mai jos, şi te vom contacta cât mai curând

 

Cine susţine acest workshop?

Cristina Miculete este de 5 ani în domeniul transformării şi vindecării personale şi a căutat metodele şi tehnicile optime care te pot duce spre a obţine împlinirea personală de aproximativ 10 ani. Trainer avizat CNFPA, NLP practitioner, trainer şi coach spiritual cu influenţe şamanice, autor şi marketer, îşi doreşte să contribuie la răspândirea adevărului spiritual pe care l-a descoperit şi aplicat în viaţa ei cu rezultate extraordinare.

Dincolo de toate aceste titluri, sunt un om, ca şi tine, care simte că menirea şi chemarea lui interioară este să împartă cu lumea ceea ce a descoperit şi să contribuie la fericirea şi împlinirea celorlalţi. Sunt un mesager al conştiinţei superioare şi un indiciu care te va asista în găsirea caii maestrului tău interior.

Te aştept alături de mine, cu iubire şi căldură.

 

 

Dacă vrei să participi la acest eveniment, lasă-ne datele tale în formularul de la finalul evenimentului aici:

http://www.selfdiscovery.ro/workshop-experiential-bran-vindeca-ti-inima-si-viata-prin-prezenta/

 

Poze de la alte workshopuri şi evenimente organizate de Cristina poţi vedea aici:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3305285010543.110495.1820561524&type=3

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2808693916076.97771.1820561524&type=3

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1171507227432.20925.1820561524&type=3

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1419913597436.52311.1820561524&type=3

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1923481226312.77947.1820561524&type=3


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/bistimis/public_html/artafeminina.ro/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273