Workshop relatii: DESCHIDE-TI DRUMUL SPRE IUBIREA IMPLINITOARE, AUTENTICA SI PROFUNDA

Prea mult am ajuns sa mimam fericirea in relatii.
Prea mult timp am esuat sa intelegem cum sa traim armonios si sa ajungem sa avem relatii pline de insemnatate, de la suflet la suflet.

Majoritatea relatiilor in zilele noastre sunt de la minte la minte, in loc sa fie de la inima la inima, si astfel sunt presarate de nemultumire, frustrare, infidelitate, gelozie.

Fiecare relatie din viata noastra are inainte de toate un scop spiritual si daca nu intelegi care este acesta, ramai blocat in a repeta aceleasi si aceleasi experiente. Circumstantele poate se schimba, partenerii poate se schimba, dar experienta este similara de fiecare data.

Ai nevoie sa iesi din acest ciclu nesfarsit si sa intelegi cu adevarat care este calea spre iubire, spre relatii constiente, binecuvantate.

Confuzia si suferinta vin din faptul ca nu intelegem de ce ni se intampla tot ceea ce ni se intampla.

Viata e mult prea scurta sa nu gasesti drumul si sa nu iti dai voie sa experimentezi o alta latura a iubirii, o latura luminoasa si plina de bucurie.

Daca vrei sa iti transformi relatia si iti deschizi drumul spre iubirea implinitoare si autentica, profunda si spirituala te astept alaturi de noi.

Care este rolul relatiilor in viata noastra?
De ce te simti singur/a, chiar si atunci cand esti in doi?
Cum poti pune capat nemultumirilor, conflictelor, certurilor, violentelor emotionale si fizice?
Cum poti ajunge sa ai relatii infloritoare si pline de profunzime?
Cum te eliberezi de dependenta emotionala?
Cum poti sa amplifici iubirea dintre tine si partenerul tau si sa fiti mai apropiati?
De ce te nemultumesc atat de mult alegerile partenerului tau?
Cum sa iti vindeci inima ranita pentru a trai experienta iubirii la un alt nivel, plina de pasiune, intensitate, bucurie, intelegere, compasiune ?
Cum sa ai liniste si incredere in relatia ta?

O relatie este o ocazie extraordinara prin care tu poti sa-ti vindeci inima si sa te deschizi tot mai mult catre iubire.
Exista doua modalitati prin care poti ajunge sa vezi cine esti cu adevarat , si o data cu asta sa experimentezi pacea, iubirea si bucuria in viata ta tot mai mult: Una este prin meditatie, si una prin celalalt.

E necesar sa incepi sa intelegi sensul relatiilor si sa incepi sa intelegi darurile ei, pentru a le putea primi in viata ta. E necesar sa iti trezesti maestrul interior si sa intelegi cum partenerul tau , poate fi si el un maestru care sa te ajute sa evoluezi pe toate planurile in viata ta.

Sa trec de la relatii dependente, pline de frustrare, nemultumire, relatii care ma consumau in loc sa ma inalte, catre relatii libere, binecuvantate, pline de iubire, intelegere, deschidere si profunzime, a fost unul dintre cele mai minunate lucruri din viata mea.

Cu totii traim pentru iubire, pentru ca suntem iubire insa exista o iubire care te inalta si o iubire care iti provoaca doar suferinta.

Tu ce alegi pentru tine?

Te asteptam cu drag la cel de-al doilea modul al Workshopului Descopera-ti maestrul interior: De la relatii nefericire la relatii binecuvantate.

Cand: 19 ianuarie 2013
Unde: Bucuresti( locatia va fi anuntata participantilor)

Durata: 10:00-19:00

Pauza de masa: 14:00-15:00
Contributie: 100 lei.

*Daca ai mai fost la un workshop anterior organizat de noi , contributia ta este 85 lei.
*Daca vii insotit de un prieten/prietena, contributia ta este de 85 lei.

Te asteptam cu ceai, cafea si prajiturele intr-o atmosfera calda si plina de iubire.

Se recomanda vestimentatie lejera.

Trainer si coach spiritual
Cristina Miculete

Inscrierile se fac la:

Luminita Luca
0731111403
Specialist PR, Moderator TV
luminitavip@yahoo.com

Sau Cristina Miculete
cristina@artafeminina.ro

Locurile sunt limitate. Numar maxim de locuri : 25