Workshopuri la care merita sa participi

Se pare ca am rezonat din nou cu oameni care au aceeasi misiune cu mine. De ce spun asta?Pentru ca urmeaza sa introduc un prieten bun  si un colaborator de-al meu la urmatorul proiect pe care il vom lansa in curand.

Aceste este Adrian Soare. Adrian este unul dintre  oamenii pe care universul mi i-a adus in viata prin prisma preocuparilor comune pe care le avem. Nu incetez sa cred ca atunci te deschizi, atragi in viata ta oameni  de calitate care impart aceleasi visuri  cu tine, oameni de la care ei ce invata, oameni care sunt constienti ca un scop poate fi atins cu usurinta cand aduci la un loc o echipa cu viziune  comuna.

Cand vorbeste despre relatii el are multe de spus, cu trupul ce-i drept, ca doar e pasionat de acest domeniu al comunicarii non verbale.

Eu sunt pasionata printre altele de comunicarea verbala.

Impreuna avem doua proiecte ce aduc la un loc aceste 2 ramuri pentru a  fi un comunicator iscusit.

Acest articol este menit sa iti prezinte 2 oportunitati pentru a pune in practica informatii de calitate ce vizeaza dezvoltarea ta personala cand vine vorba asa cum ti-ai dat seama de comunicare.

Primul dintre ele este proiectul lui Adrian  care se pregateste sa-ti ofere informatii pretioase la workshopul pe care il sustine in Bucuresti in data de 27 iunie.

Limbajul trupului in relatii 27, iunie, Bucuresti

Iata si  cateva motive pentru care merita sa participi:

”Esti ingrijorat de felul in care te vad oamenii din jur?

Nu e frustrant sa iti placa de cineva si sa nu reusesti sa iti dai seama ce gandeste, ce isi doreste si de ce se poarta in felul in care se poarta?

Nu te enerveaza sa iti placa de un tip si sa nu stii ce sa faci sa ii atragi atentia sau sa ii arati ca esti interesata de el fara sa creada ca esti disperata?

Peste 70 de ani de studii in psihologie, sociologie si neurologie au demonstrat ca femeile si barbatii gandesc diferit, vad lumea diferit, interpreteaza lucrurile diferit. Si asta e bine.

Pur si simplu suntem atat de diferiti incat in multe cazuri ceea ce credem ca ar trebui sa functioneze cand intram in contact cu o persoana de sex opus, nu functioneaza.

Limbajul trupului, insa, interpretat corect poate sa-ti deschida dintr-o data usi pe care nu le vedeai vreodata deschise. Poti vedea dintr-o data lucrurile exact cum sunt ele, poti vedea intentiile cuiva, poti vedea intr-o fractiune de secunda ce simte pentru tine si daca spune adevarul sau nu.

Cu toate astea limbajul trupului e mai mult decat citirea unor semne dintr-un dictionar imaginar si interpretarea lor.

Limbajul trupului TAU influenteaza ce cred si simt ceilalti vizavi de tine.

Toti oamenii cu care intri in contact isi fac o parere despre tine:

Daca te plac sau nu

Daca te asculta sau nu

Daca au incredere in tine sau nu

Daca sunt atrasi de tine sau nu

De fapt un experiment efectuat de Albert Mehrabian a aratat ca 93% din parerea unei persoane despre tine se formeaza pe baza expresiei faciale, gesturilor si a tonului vocii tale si abia apoi pe baza cuvintelor pe care le spui.

Te-ai convins? Daca nu, citeste mai multe detalii despre workshop pe situl lui Adrian: www.succesdublu.ro

Daca citesti pana la final vei avea parte de o surpriza.

Al doilea eveniment despre care iti vorbeam este proiectul meu si al colegului meu Teodor Bacus, psiholog si va avea loc in Timisoara.

”Eu si tu-Workshop comunicare relationala”, Timisoara 9-11 iulie 2010

De ce sa participi?

Se pare ca jumatatea  problemelor  lumii sunt datorate neintelegerilor. Cealalta jumatate este datorata intelegerilor.

In contextul actual poti transmite informatii  la nivel global in numai cateva secunde insa uneori  ne trebuiesc  ani de zile pe  pentru a strabate mantia de jumatate de centimentru a creierului nostru.

Ce se intampla cand comunici la un alt nivel decat cel al interlocutorlului tau?

Vrei   sa ai relatii autentice si de calitate? Te-ai intalnit cu blocaje  cand vine vorba de transmiterea intentiilor tale?

Uneori poti sa te aflii la mii de kilometrii distanta de cel de langa tine si totusi atat de aproape.

Uneori e de ajuns sa scoti cateva cuvinte pentru  a da nastere conflictelor explozive.

Uneori pur si simplu nu stii sa asculti

Unde se afla cheia comunicarii eficiente, cum poti sparge barierele si   sa hranesti o relatie armonioasa, de orice fel?

Ca intotdeauna  vorbim despre autoeducare. Daca vrei sa cunosti uneltele importante de care te poti folosi cand construiesti temelia unei relatii, te invitam alaturi de noi la workshopul: ‘’ Eu si tu – Comunicarea relationala’’.

Nu te-am convins? Afla concret  temele abordate pe  www.selfdiscovery.ro

Daca  vrei sa participi iata ce ai de facut:

Pentru workshopul  Limbajul trupului in relatii


Pentru workshopul Eu si tu -Comunicarea  relationala trimite  un email  la adresa cristina@selfdiscovery.ro.

Surpriza:  Pentru ambele workshopuri oferim cate  2 invitatii gratuite .

Cum? Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu in urmatoarele 3 zile prin care sa ne scrii  3 motive  pentru care iti doresti sa participi. Cei mai convingatori 2  participanti vor castiga  invitatiile.  Te rugam sa mentionezi la care workshop iti doresti sa participi si  apoi motivele.

Asadar 2 invitatii gratuite pentru workshopul:  Limbajul trupului in relatii, Bucuresti,27 iunie si 2 pentru workshopul: Eu si tu-Comunicarea relationala, Timisoara 09-11 iulie 2010

Am dat startul!